Bloggpause

hei, har ikke så mye motivasjon til å blogge akkurat nå, så tar meg en liten pause inntil videre.

 

Kom gjerne med tips til hva jeg kan blogge om.

 

-Ingvild

Spørsmålsrunde

Hejhej, har tatt skolebilde i dag.....vet egentlig ikke helt hvordan det gikk, men dagens anntrekk kommer senere i innlegget.

Jeg har tenkt å kjøre på med en spørsmålsrunde siden dere ikke kjenner meg så godt enda!:)

Dagens antrekk:
Beklager dårlige bilder (dårlig tid nå) //alle er uredigert// 

Sist men ikke minst, HVA LURER DERE PÅ?

(svarer på video)

-Ingvild<3
 

 

 

Mislykket

Hei, sitter nå å strikker på KogH prosjektet mitt. Sluttresultatet er altså planlagt å bli en Hals......det er hele 125 masker av garntypen Thea men jeg synes halsen er aaalt for smal og nå ligner det egentlig mer på en buff.

Skal bli noe i denne duren: men min garntype har mye tynnere ståder enn dette

//Bilde Google//

Sånn ser garnet ut, har det i helt hvit, ikke krem hvit som på bildet under og svart.

 

 

 

 

 

 

 

//Bilde Google//

Så er det noen som har noen tips som kan utvide halsen? (garnet er veldig tøyelig)

///vet at dette var et syyykt uintressant innlegg///

A outfit in black and white.

heej, har egentlig hatt en ganske avslappende dag på skolen i dag...vi satt nemlig bare å strikket i to timer (i 3 og 4 timen). Da sitter vi bare å snakker og hører på musikk...Kjempe koselig! Nå blir det vell leksegjøring, sløste jo bort en hel dag i går på å ikke gjøre noen lekser. JAJA..shit happens, får bare gjøre litt ekstra i dag. (vet...en jævla nerd!)

men som sagt A outfit in black and white:

 

 

Hva har du gjort i dag?

-Ingvild<3

Videoblogg

Hei, mine kjære lesere!
lagde en video for rundt 2 uker siden, håper dere liker den.
 
video:cusersingvildvideosheeey

-Ingvild<3

Mia 18år- 11/9 2011

Må bare skrive et litt forsinka innlegg til søskenbarnet mitt som ble 18 år i går.

Var kjempe koselig da du og tante kom på besøk på hytta i sommer, og roturen opp til sannbanken i godværet er noe som må gjenntas.

Når jeg ser på bildene fra da vi var små, da vi hoppa på trampolina oppe på gården deres, kan jeg ikke gjøre annet enn å le:D Tenk at vi har vært så små.

Jeg syns virkelig ikke det er lenge siden du ble komfirmert i kirka. disse tre årene har gått VELDIG fort. tenk at jeg ikke har vært til deg på SÅ lenge!! Vi må nok ta oss en tur oppover dit snart ja.

Gratulerer såååååååååååå masse med dagen som var i går, og ønsker deg masse lykke til på førerprøven:)

Glad i deg <3

 

-Ingvild<3

Syk

Ja, nå sitter jeg her i soffan med vondt i magen og en forkjølelse på gang. skal jobbe litt på hekle/strikkeprosjektet i KogH nå som jeg uansett ikke har noe å gjøre. Nå sitter jeg her å ser på wipeout og leser blogger. kommer mest sannsynlig et innlegg senere i kveld.

Bakte Cupcakes til bursdagen til morfar i går:

Ha en fin dag:)

-Ingvild<3

 

Tragedien i USA for 10 år siden.

11. september, dato for terrorangrepene mot USA 2001.

Om morgenen denne dagen ble i alt fire passasjerfly kapret av selvmordsaksjonister ulike steder i USA og brukt som terrorbomber. Ett av flyene falt ned i Pennsylvania før det nådde sitt mål (som muligens var USAs presidentbolig Det hvite hus), trolig som resultat av at passasjerer og kaprere kjempet om flykontrollen.

De tre andre flyene nådde sine mål: ett fløy inn i USAs forsvarsdepartementsbygning Pentagon, de to andre i hvert sitt tårn av World Trade Center i New York. De to tårnene ble så ødelagt at de etter kort tid raste sammen. Mange mennesker hoppet ut av de høye byggene i et forsøk på å redde seg selv (ett fall som helt klart var umulig å overleve). 

Terrorangrepet ble dekket direkte på fjernsyn etter at det første flyet hadde styrtet i World Trade Center, og de grusomme bildene har merket en hel verden.

Anslagsvis 2750 mennesker mistet livet i World Trade Center, 184 i Pentagon og 40 i flystyrten i Pennsylvania; samtlige 19 terrorister omkom.

Nå er de ti år siden dette skjedde, og vi minnes de døde den dag i dag.

 

 

-Ingvild<3

Bilder fra i går

Orket rett og slett ikke å blogge i går kveld..var kjempe sliten etter å ha prøvd å fått ett header lagd av søskenbarnet mitt inn i designet på bloggen. Filen var visst nok skadet.

I går hadde vi besøk av Charlotte og Madelen, to jenter på 3år og 6år. kjempe søte og snille begge to. tokk en del bilder til dere i går så Enjoy.

 

Syns om bildene?

-Ingvild<3


 

She makes everybody smile!

heej må bare vise dere verdens skjønneste og beste lillesøster i hele verden!

Oda heter vidunderet og er 4 år gammel, hun er  for all del voksen for alderen. Forstår mye og har et stort ordforåd. Hun kan være sta som ei geit, men mesteparten av tiden STRÅLER hun som ei sol. Utolig glad i deg lille venn, føler meg kjempe heldig som har henne til å lyse opp selv de møskeste dager.Loveju<3

 
video:fdcim100casiocimg0013

Sangfuglen <3

 

-Ingvild<3

Våre små nusk

Tenkte bare jeg skulle vise dere de søte dyrene våre.

Zica fikk kaninunger i juni i år og vi beholdte to av dem og solgte resten.

                                                        Voksen kaninen på 2 år Zica...se så søt da!

Zica, Luna og Lyne.


Også Maira...hunden vår på 4 år.
 Her kan du finne mer om kaninene våre

 Link->>> www.Olenorgaardsveikaninoppdrett.blogg.no

 

  -Ingvild<3

 

et lite innlegg

heihei!

Drar snart å spiller 1. divisjons kamp i nissekollen nå kommer med et lite innleg før jeg sykkler nedover....skal bare spise litt Pizza først..mmm <3

Litt bilder til dere fra i dag:


isssssssssssss <3
Godvææær <3

Men må skynte meg å spise litt nå....Ha en fin fredag alle sammen <3

-Ingvild<3Rommet mitt

Hei

I dag har jeg sett filmen "Super size me" i mat og helsen.

I Amerika er det mange som er overvektige, grunnen til dette er at alt for mange ikke gidder å lage middag hjemme og heller spiser på "junk food" kjeder som Mc Donalds.

Filmen handler hovedsaklig om mannen Morgan. Morgan skal utføre et prosjekt sammen med 3 leger: han skal BARE spise Mc Donalds mat i 30 dager. Legene hevder at Morgan er frisk og sunn før forsøket. 

Under prosessen har Morgan både følt seg nedenfor mentalt og slapp i kroppen, han ble også mye syk....så mye som 70% av de som spiser på Mc Donalds er såkaldte storspisere, noe som betyr at de spiser der 3-4 ganger i uka. Forskere sier at du overhodet ikke bør spise på slike kjeder.

Etter prosjektet veide han hele 98 kg...det vil si at han gikk opp nesten en halv kilo hver dag! 

Så spis sunt og tren...det er bedre for både kroppen din og din egen trivsel!:)

 

Så til oversktiften

- Rommet mitt


Sovesoffa- Av merket Hemnes (seng og soffa) har bare noen ekstra puter og et skinn som jeg legger    oppi for å lage soffa. fra IKEA

 Bord- av merket Lack..fra IKEA

 Stol- skinnstol fra IKEA


Teppet- av merket Olivia...fra IKEA


Krakk- fra IKEA


Puter, skinn og bildet fra IKEA


Bokhylle- av merket Lack fra IKEA


Telysholdere- Fra IKEA


kommode- fra IKEA

Pulten- stol, saueskinn og pult fra IKEA.

 

 


 
Meste parten av det på rommet mitt er fra IKEA!

Hva synes du?

-Ingvild<3


 

 

 

 

 

 

 

 

bilder fra byen

 
 
 
Hei, i dag har jeg vært i byen med klassen! tokk en del bilder og noen videoer...prøvde meg på windows movie maker, men skjønte egenlig ikke så mye!!! ikke bare det.......blogg.no ville ikke laste opp videoen jeg lagde...så det blir bare denne bilde videoen som jeg lagde med windows live movie maker....bedre enn ingenting, skal prøve å få ordna sånn at dere kan få se videoen litt senere...nå skal jeg opp å spise middag og gjøre litt lekser etterpå:)video:bilder fra byen


beklager at videoen er uten musikk, men kan ikke å laste opp fra youtube enda..må man ha bruker?? så uten musikk i dag;)

 

ha en fin dag alle sammen.

-ingvild<3

07.sep.2011

Hej kom hjem fra skolen for rundt en time siden nå....PRØVD å tatt litt outfit bilder til dere, men kvaliteten på bildene er vell ikke akkuratt det man kan kalle på topp.

Skoledagen gikk ut på..ja det vanlige, bortsett fra sistetimen da hadde vi UV (utdannings valg) temaet vi holder på med der nå er film og media?!? jeg tror i hvertfall det er det det heter. Vi skal lage en musikkvideo. Gruppa mi lager musikkvideo til OLE BRUMM!! men det ble ikke noe av det siden vi skjønte INGENTING av redigerings programmet...

Har vært flink å hjulpet mamma å lage pannekakerøre nå. har stekt meg noen selv siden  må få litt mat i magen før jeg drar på kamp etterpå:)Nardo- utleira

10-0......til oss?!? hvem tror du vinner?

Dagens Outfit:


New york caps- 150 kr....martna på røros.Genser- Bikbok, på salg...50kr.

Bukse- Bikbok....290kr.

Belte- HM....59kr.

 

Hva har du gjort i dag?

 

-Ingvild<3

 

 

Ica Maxi + dagens outfit

Heei! I stad så dro jeg til ica maxi og møtte Fride, vi kjøpte oss sjokolade, usunne flickoor. Nå er vi til meg, men uansett, her er litt bilder!

Ogsåååå... dagens outfit:

Bluse: Cubus Shorts: H&M
Hva synes du om dagens outfit?
- Ingvild <3

Smoothie! &lt;3

Hei!

Kom hjem fra skolen i halv tre tiden i dag, på turen hjem begynte det å regne noe volsomt, så buksen min ble gjennombløt..men det merkelige var at 5 minutter etter at jeg hadde kommet inn...så strålte sola ute!!


Ignorer de "utrolig hvite leggene mine" kunne virkelig trengt en versing i solariumet snart!


NYDELIG <3;O

Har egenlig bare sittet på pcen til "the voice" som bakgrunnsmusikk på tven....orker vikelig ikke tanken på lekser, men må vel skjerpe meg å gjøre litt etterpå likevell.Som overskriften kanskje sier, så lagde jeg smoothie i dag.

Oppskriften på blåbær og jordbær smoothie:

7 hele jordbær

5 ss blåbær

3 kuler is

4 dl melk
konsentret;L


smakte kjeeeempe godt...Anbefales!!;)

 

Ingvild<3

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Oktober 2011
  • September 2011

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits